logo AutoPitt s.r.o.

+421 905 703 529

+421 918 478 212, 905 402 301

Štúrova 803/40

968 01 Nová Baňa

Inproducts Premium Impregnácia na pracovné odevy 200 ml INPPRAC200

  • Kód výrobca: INPPRAC200 , R 56023 ,
  • Objednávacie kód: ACI INPPRAC200
  • Názov: Inproducts Premium Impregnácia na pracovné odevy 200 ml INPPRAC200
  • Krajiny pôvodu: CZ

INPRODUCTS PREMIUM IMPREGNÁCIA NA PRACOVNÉ ODEVY

impregnácia so zvýšeným účinkom na rozličné druhy pracovných odevov

Štvrtá impregnácia z radu Inproducts je určená pre profesionálov z rôznych odborov. Jej cieľom je  pomáhať a uľahčovať každodenný život všetkým, ktorí sú vo svojej profesii neustále vystavení pôsobeniu extrémnych podmienok.  Ide o podmienky, ktoré môžu často aj cez používanie riadnych pracovných odevov spôsobovať ich premočení, nadmerné špinenie, apod. Hasiči, vojaci, lesníci, montéri, mechanici, stavbári, robotníci, kuchári, laboranti, doktori, stomatológovia, mäsiari, pracovníci v priemysle ; zjednodušte si vďaka nám svoj každodenný život!

Nejedná sa totiž o obyčajný impregnačný prípravok. Impregnácia na pracovné odevy  poskytuje ošetreným materiálom oleofobnost a odolnosť voči soli a iným agresívnym látkam.  To všetko bez akejkoľvek zmeny ošetreného povrchu; nehrozí strata priedušnosti, stuženie, ani iné poškodenie materiálov. Vďaka silným kremíkovým väzbám, vznikajúcim na vláknach textilu pôsobí dlhodobo a odolá aj pranie v práčke. Pracovné odevy teda vydrží aj pri extrémnej záťaži dlhšie čisté a je možné výrazne skrátiť intervaly ich údržby.


  • Chráni oblečenie pred zvlhčením a presakovaním
  • Zvýšená odolnosť voči mastnote, oleju, priemyselným látkam
  • Minimalizuje lepenie nečistôt aj pevných častíc na odevy
  • Dlhotrvajúca ochrana vydrží aj pranie v práčke
  • Pomáha obnovovať a zachovávať farbu materiálu, chráni pred UV žiarením

Použitie:  pracovné odevy; ako sú montérky, lesnícke oblečenie, uniformy, hasičská výbava, kuchárske zástery a oblečenie, výbava pre pracovníkov v priemysle, poľnohospodárstve a pod.

Vlastnosti:  poskytuje ošetreným povrchom silné hydrofóbne a oleofóbny vlastnosti a výrazne uľahčuje následné čistenie. Dlhotrvajúci ochranný efekt aj v prípade aktívneho používania a opakovaného prania. Impregnácia funguje na vodnej báze; je bezfarebná, nezapácha a je šetrná k životnému prostrediu. Rýchlo a jednoducho sa nanáša.

Návod na použitie:  Nanášajte impregnáciu rovnomerným nástrekom zo vzdialenosti 10 - 20 cm. Pre 100% funkciu je potrebné aplikovať impregnáciu tak, aby sa dôkladne vsiakla do vopred vypraného materiálu zbaveného všetkých nečistôt a chemických látok. Pre kompletnú utvrdenie kremíkové ochrannej vrstvy je nutné počkať 24 hodín. Udržujte pri teplotách od 3 ° C do 30 ° C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Zloženie:  Produkt je zmesou viacerých látok. Prípravok je disperziou modifikovaných hybridných častíc vo vodnom roztoku. Obsahuje nanočastice kremíka. Neobsahuje látky nebezpecné pre zdravie alebo pre vodné prostredie.

Spotreba:  25 - 100 ml / m2, v závislosti na absorpčných vlastnostiach materiálu.

Doba použiteľnosti:  minimálne 2 roky od dátumu výroby.

Akční produkty a novinky: NOVINKA

Naši dodávatelia

Pri poskytování služieb nám pomáhajú cookies. Používáním webu s tým vyjadrujete súhlas. Viac informacií